preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 

POSREDOVANJE ZA POVREMENI RAD REDOVNIH UČENIKA

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

U TAJNIŠTVU RADNIM DANOM

OD 8 DO 10 SATI

Evidencijski list poslodavca

Pristupnica

Suglasnost roditelja

Suglasnost roditelja za rad kod određenog poslodavca

Želite raditi? Želite svoj vlastiti novac?

Nema problema. Put do ostvarenja tog cilja vrlo je lagan, a mi smo ovdje da vam u tome pomognemo.

Prvo se morate učlaniti u UČENIČKI SERVIS Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice, a to je moguće ako ste redoviti polaznik srednje škole što dokazujete potvrdom od škole. U slučaju da niste punoljetni, jedan od roditelja mora potpisati suglasnost koju ima škola.

Godišnja članarina u servisu iznosi samo 20,00 kn, a ono što nam je još potrebno od vas su: 2 slike, broj žiro računa, JMBG, adresa, broj osobne iskaznice i telefon kako bi te što lakše kontaktirali.

Inspekcija rada ne dozvoljava da radite za vrijeme nastave tako da ne trebate brinuti kako sve to uskladiti. Raditi i zaraditi ćete za vrijeme praznika. Ima još jedna prednost. Posao koji ćete obavljati možete pronaći sami, tako da vam ništa nije nametnuto.

Kad se učlanite u učenički servis dobijete iskaznicu od škole koja vrijedi godinu dana. Nakon toga ona se svake godine produžuje. Svemu se prilaže nova potvrda od škole, tj. ugovor koji dajete poslodavcu.

Eh, a kad završiš s poslom slijedi ono najbolje. Potpisani ugovor vratite školi, a škola izdaje račun na kojem je neto iznos isplate. Kad poslodavac uplati novac na žiro račun škole, mi vama odmah isplatimo novac.

Evo vidiš kako je lagano. Sad samo „zasučite“ rukave, pobrinite se za dobre ocjene u školi kako bi za vrijeme praznika zaradili svoj prvi novac.

U učenički servis možete se učlaniti svaki dan od ponedjeljka do petka (08:00 – 10:00) u tajništvu škole.

 


Termini informacija
 

 

 

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi
 

 

 

Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju