preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 

MISIJA Srednje škole Isidora Kršnjavoga
(Zašto postojimo?)

Našim učenicima omogućujemo bogatstvo izbora programa, učenje za život i zadovoljavanje potrebe učenika za stjecanje primjenjivih općih i stručnih kompetencija uz korištenje informacijsko-komunikacijske tehnologije, različitih metoda i oblika rada, stilova učenja i poučavanja te razvoj inovativnosti i kreativnosti nastavnika i učenika. 
Odgojnim djelovanjem potičemo njegovanje inkluzije i suradnje, rad u ugodnom radnom ozračju, uvažavanje razlika, partnerstvo s roditeljima i okruženjem.

 

 

VIZIJA  Srednje škole Isidora Kršnjavoga

(Kakva škola želimo postati?)

 

Želimo postati Centar informatičkih kompetencija i digitalno zrela škola koja će korištenjem IKT-a u učenju i poučavanju, unaprijediti i omogućiti individualizirani pristup učenicima i neprekidan razvoj digitalnih kompetencija djelatnika i učenika.

Uvođenjem novih strukovnih kurikula školu ćemo približiti potrebama tržišta rada i poboljšati suradnju s gospodarstvom.

Poticanjem i izradom školskih projekata i  projekata mobilnosti omogućiti nastavnicima i učenicima razmjenu iskustva, poticanje izvrsnosti te poboljšanje materijalnih uvjeta rada.

Samovrednovanjem želimo promišljati i planirati unapređenje odgojno-obrazovnih ishoda i vrijednosti s ciljem podizanja kulture kvalitete škole.

 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Školski godišnjak
Promocija zanimanja
Termini informacija
Erasmus+
Školski digitalni list

     TheLibar

 

 

 

Online čitaonica

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Korisni linkovi
Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju