preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 > Naslovnica
Vijesti

Radionica prerade mesa i mesnih prerađevina - rad učenika 3. razreda mesara

Autor: Sanja Kurucić, 17. 12. 2014.

Učenici 3. razreda mesara u okviru nastavnog predmeta Prerada mesa i mesne prerađevine imali su za zadatak, usvojena znanja iz područja prerade mesa, primijeniti u proizvodnji kobasica, krvavica i masti. Samostalno su obavili čitav tehnološki proces – od pripreme sirovina, alata i pribora do gotovog proizvoda. Gotove proizvode su kušali, ocjenjivali kvalitetu i prepoznavali eventualne pogreške.

Učenici su u praktičnom radu pokazali izuzetan interes, znanje i vještinu. U praktičnom radu sudjelovali su sljedeći učenici: Nikola Kovačević, Miroslav Čeme i Stjepan Kubaša s voditeljicom prof. Marijom Valenčak.




Dokumenti



Tražilica
Školski godišnjak
Termini informacija
Promocija zanimanja
Erasmus+
Školski digitalni list

     TheLibar

 

 

 

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Korisni linkovi
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju