U ugostiteljskom praktikumu Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice 9. veljače 2023. se održala edukativna radionica u suradnji s Regionalnim centrom kompetentnosti (RCK) Osijek za učenike 3. razreda.
Radionicu za kuhare vodio je Robert Batrac, šef kuhinje hotela Osijek na temu: temeljna francuska kuhinja, a za konobare somelijer Zoran Vorkapić na temu: hrana i vino.
U radionici su sudjelovali učenici 3. razreda kuhara i konobara sa stručnim učiteljima, Anom Mirković, Stanislavom Vinkovićem, Jerkom Amidžićem i Silvijom Nekić.
Ana Mirković, str. uč.
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/1.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/2.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/3.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/4.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/5.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/6.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/9.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/7.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/8.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2999/Image/10.jpg)