preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 > Naslovnica
Vijesti

Carving radionica u Ugostiteljskoj školi Osijek

Autor: Ana Mirković, 15. 4. 2022.

Carving je  vještina dekorativnog rezbarenja voća i povrća, privlači mnogo pažnje kako u svijetu, tako i u našim krajevima. Za rezbarenje potrebno je vrijeme, mašta, talent, strpljenje ali i volja za rad.

Ova metoda ukrašavanja hrane ima dugu povijest, a nastala je u Tajlandu gdje se i danas puno njeguje i izučava u specijaliziranim školama i fakultetima.

Strukovni učitelji kuharstva naše škole Ana Mirković i Stanislav Vinković sudjelovali su na pravoj radionici carvinga (rezbarenje voća i povrća) u Ugostiteljskoj školi Osijek .

Ana Mirković, str. učitelj

 

 

 




Dokumenti



Tražilica
Školski godišnjak
Termini informacija
Promocija zanimanja
Erasmus+
Školski digitalni list

     TheLibar

 

 

 

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Korisni linkovi
Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju