U školskom praktikumu naše škole održane dvije radionice u suradnji s Ugostiteljsko-turističkom školom u Osijeku
Autor: Ana Mirković, 8. 4. 2022.
U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice održala se radionica u suradnji s Ugostiteljsko-turističkom školom u Osijeku koja je jedna od šest strukovnih škola u Hrvatskoj imenovana Regionalnim centrom kompetentnosti u području turizma i ugostiteljstva (RCK).
Voditelj kuharske radionice Robert Batrac, šef kuhinje hotela Osijek, održao je radionicu pod nazivom „Bazična Francuska kuhinja - Umaci i topla predjela“, te druga radionica koja je bila za konobare pod nazivom „Osnove vinske kulture Hrvatske“, voditelj radionice: Zoran Vorkapić, somelijer.
Uz izvrsne predavače na radionici su sudjelovali učenici 2. razreda kuhara i konobara sa svojim stručnim učiteljima Anom Mirković, Stanislavom Vinkovićem, Jerkom Amidžićem i Silvijom Nekić.
Jedna od projektnih aktivnosti odnosi se na jačanje kompetencija nastavnika struke, mentora zaposlenih kod poslodavaca te učenika.
Čestitamo svim učenicima na kreativnosti prilikom sudjelovanja na radionicama.
Ana Mirković, str. učitelj
Odgoj i obrazovanje |
> Web 2.0 u nastavi |
> Online enciklopedija |
> Agencija za odgoj i ... |
> Ministarstvo znanost... |
> Portal za škole - sk... |
> Sezamweb |
Informatika |
> Bug |
> Vidi |
> PC Chip |
> Enter |
> PC Ekspert |
Državna matura |
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |