Kuharska radionica na temu „Veganska prehrana uz primjenu Zero Waste koncepta".
Autor: Ana Mirković, 1. 4. 2022.
U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama u okviru projekta RCK VirtuOS, strukovni nastavnici kuharstva Miroslav Balažić i Marija Bošnjak održali su kuharsku radionicu na temu „Veganska prehrana uz primjenu Zero Waste koncepta".
Uz izvrsne predavače na radionici su sudjelovali učenici 2. razreda kuhara sa svojim stručnim učiteljima Anom Mirković, Stanislavom Vinkovićem, Jerkom Amidžićem i Silvijom Nekić.
Na radionici su uspješno prigotovljena sljedeća jela:
Salata od leće i ječma
Namaz od bijelog graha na prhkoj podlozi od integralnog brašna, perlice od mladih listova žita
Carpaccio od cikle, tofu, mrežica od tapioke
Ragu od gljiva i sojini medaljoni, čips od tapioke
Veganska sarma, pjenasta krema od butternut tikve
Odrezak od slanutka i sojinih pahuljica, karamelizirani poriluk, krema od čičoke, umak od limuna
Sorbet od malina i cvijeta lipe
Veganska meringue, ganache, crumble, sorbet od malina i cvijeta lipe
Sirova Torta od bobičastog voća i orašastih plodova
Čestitke svim sudionicima na iskazanoj kreativnosti!
Ana Mirković, str. učitelj
Odgoj i obrazovanje |
> Web 2.0 u nastavi |
> Online enciklopedija |
> Agencija za odgoj i ... |
> Ministarstvo znanost... |
> Portal za škole - sk... |
> Sezamweb |
Informatika |
> Bug |
> Vidi |
> PC Chip |
> Enter |
> PC Ekspert |
Državna matura |
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |