U ugostiteljskom praktikumu održana je 16. 4. 2021. godine radionica „Učimo od najboljih“ koju je vodio Robert Batrac, šef kuhinje hotela Osijek. Na radionici su sudjelovali učenici 3. razreda kuhara i stručni učitelji kuharstva i posluživanja Stanislav Vinković, Ana Mirković i Jerko Amidžić. Tijekom radionice pripremala su se razna jela iz woka i jela azijske kuhinje. Nazivi jela:
- JELA IZ WOKA
- UDONT TJESTENINA GYOZA
- CHICKEN ORANGE
- SVINJSKI FILE U CURRY UMAKU
- YAKITORI RAŽNJIĆI U TERIJAKU UMAKU
Ana Mirković, str. uč.
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2334/Image/171284211_304279754383846_1067524074097914447_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2334/Image/173429925_449700536308156_9201344637641526141_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/2334/Image/173188915_125209522926322_1987964047178287778_n.jpg)