Povodom Svjetskog dana jabuka i Dana kuhara, ugostitelji i poljoprivrednici priredili su razne prigodne aktivnosti.
Učenici 3. razreda poljoprivrede (smjer AGRO i PTO) sa svojom profesoricom Vericom Franjin priredili su izložbu s proizvodima od jabuka, zatim plakat i prezentaciju o blagotvornim svojstvima jabuke i vrstama jabuka te izložili nekoliko vrsta kolača od jabuke kao što su savijače, pite i baklave od jabuka te domaći sok od jabuka, a sve su to degustirali učenici – i poneki profesori .
Učenici i profesorica Verica zadovoljni su uloženim trudom te se zahvaljuju roditeljima na donaciji kolača. Učenici koji su sudjelovali su: Karlo Lazar, Ljubica Kraljik, Martina Krmpotić, Tanja Slivka, Daniel Šijaković, Marija Ferenčak, Matija Gvozdanović, Marko Juričević, Darka Turjak, Slađana Gubić, Nikolina Puđa, Valentina Habel i Željko Brkanić.
Učenici ugostiteljske struke ispekli su ukusne pite od jabuka za svoje profesore. Profesori su imali prilike piti i domaći sok od jabuke bez ikakvih aditiva. Tijekom dana dijelile su se jabuke za sve učenike škole te je cijela škola mirisala na jabuke i cimet