U petak 17. ožujka 2017. godine u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga održan je jedan od projekata ugostitelja pod nazivom „Učimo od najboljih “.
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17264876_1130899503685911_8293709966503197415_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17265295_1130899590352569_7024575750350926964_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17342898_1130899580352570_5745653748046241746_n.jpg)
U realizaciji projekta sudjelovali su: gospodin Robert Bartac – učenik naše škole prve generacije ugostitelja, koji je svojim radom i trudom postao zamjenik šefa kuhinje u hotelu Osijek, a za današnji projekt pripremao je razna jela od tjestenine, mesa, riba i jela iz woka, te konobar hotela Osijek gospodin Ivica Rajić koji je upoznavao učenike s raznim vrstama vina, prezentiranje vina, dekantiranje vina i sljubljivanje vina s pripremljenim jelima.
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17352298_1130899347019260_5982184072032435439_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17353129_1130899493685912_4577526007240048417_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17361539_1130899427019252_5048646117257700467_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17361571_1130899597019235_2873582124753526068_n.jpg)
U projektu su sudjelovali i učenici ugostiteljskog smjera - kuhari i konobari i njihovi stručni učitelji Marica Canecki, Ana Mirković, Jerko Amidžić i Stanislav Vinković.
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17264542_1130899337019261_3242251092787612785_n-1.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17342759_1130899423685919_970044805359834867_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17352408_1130899487019246_998669727299458254_n.jpg)
Projekt „Učimo od najboljih “ je samo jedan od projekata koji planiramo realizirati u ovoj školskoj godini, jer smatramo da je to jedan od načina prezentiranja ugostiteljske struke i promoviranje ugostiteljskog zanimanja.
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17353435_1130899430352585_7815025839803134419_n-1.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17361613_1130899507019244_2196816748145959769_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17361768_1130899417019253_7523367405808906261_n.jpg)
![](/upload/ss-ikrsnjavoga-nasice/images/newsimg/1333/Image/17362546_1130899350352593_2609401090351605821_n.jpg)
Ana Mirković, str. uč.