preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 > Naslovnica
Vijesti

Obnova SREDNJAKA se nastavlja

Autor: Anđelko Cvijetović, 17. 3. 2017.

17. ožujka župan Vladimir Šišljagić i predsjednik Županijske skupštine Antun Kapraljević, sa suradnicima posjetili su  na srednjoškolskom igralištu SREDNJAK učenike predstavnike najmnogoljudnije Srednje škole u Hrvatskoj, 1.pmg i napravili uvid u razvoj II. faze obnove igrališta.

Izvješćujući župana o postignućima ravnatelj škole Željko Filjak rekao je: U ovom dijelu obnove, postavljena je nova asfaltna podloga i kanalice za odvodnju. Još slijedi premazivanje podloge protiv proklizavanja, iscrtavanje igrališta te postavljanje novih rekvizita, dakle koševa, stupova i mreža za odbojku, golova i zaštitnih mreža. Radovi će biti gotovi do 31. ožujka.

U prigodnom zajedništvu s učenicima i županijskom delegacijom Anđelko Cvijetović, prof. koji ovaj učenički projekt NE DOKOLICI, DA SPORTU, razvija već tri godine, naglasio je kako su u lobiranju ove inicijative i sada poduhvata učenici upoznali funkcioniranje brojnih ureda i institucija od gradskih, županijskih tako i državnih razina, te surađivali s preko dvije stotine osoba.

Imamo ogroman kapital i želimo u zajedništvu sa županijom otvoriti prostore suradnje s NEXE grupom i predsjednikom RK NEXE Josipom Ergovićem te ostvariti obećanu suradnju i s Uredom predsjednice Republike Hrvatske, kako bismo napravili čim skorije i III. fazu obnove, a to je atletska staza i postavljanje moderne tartan podloge.

Sve ovo činimo kao učitelji s našom mladosti i vama upravljačima kako bi svi osjetili da se može, da se gradi i stvaraju mogućnosti za razvoj, a time i perspektiva za ostanak na ognjištima Hrvatske i Slavonije.

Zahvaljujem svima koji ste god se uključili i uključujete u realizaciju ovog projekta: Hvala županiji, posebno dožupanu Vulinu koji nas je snagom naših argumenata prepoznao i podržao. Hvala ravnatelju škole Željku Filjak na povjerenju, kao i svima učenicima s kojima stvaramo.

Izdvajam dio govora župana Vladimira Šišljagića:
"Uz međusobno uvažavanje, razumijevanja i dijalog sve se lakše rješava, a projekti završavaju s „ovo je predivno“. 
Upravo tako sam čuo i osjećao danas u Našicama prilikom obilaska radova na rekonstrukciji igrališta Srednje škole Isidora Kršnjavoga u Našicama, najvećeg ovogodišnjeg zahvata na športskim terenima na području Županije, a 12 ih planiramo urediti.
Hvala svima građevinarima i nadzornicima, kao i svima učenicima, profesorima, neumornom Anđelku Cvijetoviću „kapa do poda“, te građanima koji strpljivo čekaju početak sportskih i rekreativnih aktivnosti na našičkom Srednjaku."

Anđelko Cvijetović, prof.
DokumentiTermini informacija
 

 

 

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Tražilica
Korisni linkovi
 

 

 

Kalendar
« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju