Obilježili smo Svjetski dan jabuka
Autor: Verica Franjin, Ljiljana Kasapović, Lidija Lovrić, 18. 10. 2019.
Učenici 4. a ek s prof. Lj. Kasapović postavili su pano u holu škole s ciljem promicanja važnosti jabuke u zdravlju i prehrani ljudi. Također, u suradnji s prof. Lj. Kasapović, nastavnici i učenici ugostiteljske struke priredili su ukusne i mirisne pite i štrudle od jabuka.
Učenici 3. agrotehničara s prof. V. Franjin uredili su u holu škole izložbu pod nazivom ''Sorte jabuka za intenzivne nasade''. Jabuka je jedna od prvih voćki koju su ljudi uspjeli kultivirati te je važan dio ljudske prehrane.
Također, učenici 4. b ek s prof. L. Lovrić predstavili su u sklopu predmeta Vježbenička tvrtka, izložbeni štand vježbeničke tvrtke Malus d.o.o. Tvrtka se bavi uzgojem jabuka te proizvodnjom jabučnog octa, soka, čipsa te pite od jabuka.
Odgoj i obrazovanje |
> Web 2.0 u nastavi |
> Online enciklopedija |
> Agencija za odgoj i ... |
> Ministarstvo znanost... |
> Portal za škole - sk... |
> Sezamweb |
Informatika |
> Bug |
> Vidi |
> PC Chip |
> Enter |
> PC Ekspert |
Državna matura |
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |