2022-04-08 18:12:24

U školskom praktikumu naše škole održane dvije radionice u suradnji s Ugostiteljsko-turističkom školom u Osijeku

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice održala se radionica  u suradnji s Ugostiteljsko-turističkom školom u Osijeku koja je  jedna  od šest strukovnih škola u Hrvatskoj imenovana Regionalnim centrom kompetentnosti u području turizma i ugostiteljstva (RCK).

Voditelj kuharske radionice  Robert Batrac, šef kuhinje hotela Osijek, održao je radionicu  pod nazivom  „Bazična Francuska kuhinja - Umaci i topla predjela“, te druga radionica koja je bila za  konobare pod nazivom „Osnove vinske kulture Hrvatske“, voditelj radionice: Zoran Vorkapić, somelijer.

Uz izvrsne predavače na  radionici su sudjelovali učenici 2. razreda kuhara  i konobara sa svojim stručnim učiteljima Anom Mirković, Stanislavom Vinkovićem, Jerkom Amidžićem i Silvijom Nekić.

Jedna od  projektnih aktivnosti odnosi se na jačanje kompetencija nastavnika struke, mentora zaposlenih kod poslodavaca te učenika.

Čestitamo svim učenicima na kreativnosti prilikom sudjelovanja na radionicama.

Ana Mirković, str. učitelj


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice