2020-10-23 16:48:45

Financijska pismenost – donacija udžbenika

Uspješna i kontinuirana suradnja od 2018. godine na provođenju nacionalnog projekta „Europski kviz o novcu“ u organizaciji Hrvatske udruge banaka (HUB) u suradnji sa Štedopisom, Institutom za financijsko obrazovanje uz pozitivnu ocjenu Agencije za odgoj i obrazovanje povodom Europskog tjedna novca, kao i provođenje Anketa o financijskoj pismenosti i ostalih tematskih aktivnosti, rezultirala je novim pozitivnim vijestima za našu školu.

Dobili smo vrijednu donaciju 198 primjeraka udžbenika Moj novac, moja budućnost  – udžbenik o osobnim financijama za srednje škole u izdanju ŠTEDOPISA Instituta za financijsko obrazovanje. Autorice udžbenika su ugledne profesorice Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Marijana Ivanov, Dajana Barbić i Andrea Lučić.

Udžbenik odgovara na pitanja kako odgovorno upravljati svojim novcem, štedjeti više, a trošiti manje te kako pametno ulagati.

Donirani udžbenik sastavni je dio projekta Financijske pismenosti koji provodimo u našoj školi s ciljem podizanja financijske pismenosti mladih.

                                                                                       Danijela Puhanić, prof.


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice