2020-02-12 11:44:40

VaLEntinOvo

Obilježavajući Valentinovo, školski volonteri - učenici 3. razreda gimnazije Dora Uremović i Lucijan Cvijetović i učenica 3. razreda pomoćni kuhar/slastičar Helena Neziraj, istražujući boje i oblike, izradili su plakat s drvetom ljubavi kako bi ukrasili prostor škole. Kako ne bi sve ostalo na bojama, papiru, škarama i ljepilu, odigrano je i nekoliko rundi didaktičko-rekreacijske društvene igre Sar-ring. Kao suradnici u obilježavanju i osmišljavanju aktivnosti su i nastavnici A. Cvijetović, Ž. Horvat i S. Kurucić.

Obilježavanju Valentinova pridružili su se i učenici 3. razreda kuhara s razrednicom Ž. Horvat izrađujući svoje posebno drvo ljubavi – s porukama kako bi, bar na trenutak, osvijestili svoje školske kolege o važnosti ljubavi, prijateljstva i pozitivnog razmišljanja u našem životu.

Učenici 2. razreda prodavača odlučili su ukrasiti izlog svoje zamišljene prodavaonice u boju koja simbolizira ljubav – crvenu. Ove su školske godine po prvi puta kao izborni predmet izabrali Aranžiranje i estetsko oblikovanje. Nastavni predmet pruža mnogo mogućnosti kreativnog izražavanja na području poslovanja prodavaonice, što ga čini posebno zanimljivim. U skromnim uvjetima zajedno s prof. Snježanom Gretić vrijedne su ruke učenika marljivo radile pazeći pri aranžiranju na sklad predmeta, veličina i podloge u izlogu. Rezultat njihovog maštovitog rada možete vidjeti na slikama.

Također, u knjižnici smo izdvojili desetak starijih i novijih knjiga s ljubavnom tematikom, provjerite koje!

S. Kurucić, prof.

 

 

 


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice