2019-12-16 11:13:04

Božić u školi 2019.

Obilježavajući božićne blagdane, učenici trgovačke struke s prof. J. Penić izradili su od prirodnih materijala ukrase za božićnu jelku. 

 

Vjeroučiteljica N. Pavlović u suradnji s učenicima 4. a og. 2. a og i 3. a og ukrasili su pano u holu škole obilježavajući nadolazeće božićne blagdane.

Već tradicionalno, u organizaciji vjeroučitelja i uz suradnju učenika, roditelja i nastavnika, tijekom prosinca traje akcija prikupljanja materijalne pomoći učenicima naše škole koji žive u teškim životnim uvjetima. Već jedanaestu godinu učenici rado sudjeluju u humanitarnoj akciji te donose u školu razne životno potrebne prehrambene i neprehrambene namirnice.

I ove su godine tijekom prosinca učenici soboslikarske struke izrađivali prigodne božićne poklone. Učenici 2. razreda Damir Bulat, Marsel Gubić i Danijel Šavora sa svojim nastavnicima, prof. Draganom Bogojević i stručnim učiteljem Zlatkom Stuparićem izradili su i pripremili božićne ukrase za prodaju u sklopu Učeničke zadruge Isidora.

Također, obilježavajući božićne blagdane, učenici poljoprivredne struke izlagali su i prodavali božićnu pšenicu i prigodne božićne ukrase koje su pripremili u sklopu Učeničke zadruge Isidora s prof. V. Franjin.

Učenici i nastavnici ugostiteljske struke u okviru učeničke sekcije Zlatna kuhača izradili su suhe božićne kolače te prodavali ih svim zainteresiranim u školi.

Kao i svakog prosinca, odlazak na zimske praznike obilježen je prigodnim božićnim domjenkom kojeg su priredili učenici ugostiteljske struke sa svojim stručnim učiteljima A. Mirković, J. Amidžićem, S. Vinkovićem i A. Glušac.

U organizaciji Vijeća učenika, povodom obilježavanja nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, u holu škole, 23. prosica, održane su karaoke. Učenici 2. b og, 4. pmg, 4. a og, 4. b og zapjevali su sljedeće skladbe: Božić dolazi, Od Božića do Božića, Sretan Božić, sretna Nova godina, Sretan božić svakome. Također, zapjevao je, uz akustičnu gitaru, i Karlo Vulić iz 4. pmg. 

 


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice