2019-12-11 11:38:54

Sveti Nikola posjetio školu

U petak, 6.12.2019. godine, našu je školu posjetio sv. Nikola. Četrdesetak mališana pozorno je pratilo program u višenamjenskoj dvorani i s nestrpljenjem iščekivalo dolazak svog omiljenog sveca.

Program su uveselili polaznici glazbene igraonice OGŠ Kontesa Dora i učenici naše škole. Glazbeni dio programa uvježbala je s učenicima prof. Romana Borš-Mačak. Voditeljice programa bile su učenice 4. PTO Marija Maligec i Tea Koprivčić, a Nikoline pomagačice učenice 1. frizera Dora Rep, Jelena Gvozdenović i Žanamari Karakaš. Za lijepi izgled pozornice zaslužni su učenici  1. FRIZ/MESAR koji su pomogli u postavljanju ukrasa i rekvizita na pozornicu. U darivanju djece sudjelovali su članovi Sindikata, prof. Ivan Bošnjak i prof. Goran Knežević. Cijeli su program koordinirale prof. Ana Štefelić i prof. Jelena Repinc.

Dolaskom sv. Nikole uslijedilo je fotografiranje i darivanje mališana. Dječica su bila jako dobra jer im ni ove godine nije došao Krampus. Zadovoljstvu i sreći nije bilo kraja…Vidimo se i nagodinu!

               Jelena Repinc, prof.


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice