2019-11-19 08:57:23

Izvanučionička nastava učenika 2. b ek u Zagreb

Izvanučionička nastava za učenike 2. b ek planirana je školskim kurikulumom iz predmeta Poslovne komunikacije i Povijest. Nastava je ostvarena 15. studenoga 2019. U pratnji učenika bile su predmetne profesorice Kristina Novak i Danijela Puhanić.

Realiziran je posjet proizvođačkoj tvrtki Coca Cola Hellenic Zagreb s ciljem upoznavanja učenika s radom tvrtke, svim oblicima komunikacije unutar iste, kao i eksterne komunikacije s gospodarskim subjektima. U tu svrhu organiziran je obilazak upravne zgrade, proizvodnog pogona, edukacijskih izložaka uz stručno vodstvo te edukacija u prostorima službe odnosa s javnošću.

Nakon toga realiziran je posjet Zagrebačkom velesajmu – sajmu knjiga i učila Interliber i sajmu novih tehnologija Reboot Infogamer. Po završetku istoga uslijedio je obilazak starog i novog dijela grada Zagreba i upoznavanje s kulturno-povijesnim znamenitostima uz stručno vodstvo profesorice Kristine Novak.

Izvanučioničkom nastavom povezana je teorija s praktičnim dijelom, a učenicima prikazana stvarna kretanja u gospodarskim subjektima, svi oblici komunikacijskih procesa i upoznavanje s kulturno-povijesnim znamenitostima.                                                                                                        

                                                                               Danijela Puhanić, prof.

 

 

 

 


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice