2019-10-31 15:03:21

Izvanučionička nastava učenika 3. a ek i 3. b ek

Izvanučionička nastava za učenike trećih razreda ekonomske struke planirana je školskim kurikulumom iz predmeta Bankarstvo i osiguranje. Nastava je ostvarena 30. listopada 2019. za učenike 3. a i 3. b ek. U pratnji učenika bila je predmetna profesorica Danijela Puhanić.

Realiziran je posjet Addiko Bank d.d. Zagreb – Poslovnici Našice povodom Međunarodnog dana štednje s ciljem upoznavanja učenika s radom banke, oblicima štednje i ostalim štedno – ulagačkim proizvodima te im omogućiti bolju financijsku pismenost.

Prema najnovijim tržišnim pokazateljima, Addiko Bank d.d. Zagreb zauzima sedmu poziciju u bankarskom sektoru Republike Hrvatske. Voditelj Poslovnice Našice gospodin Andrej Denisov upoznao je učenike s radom šalterskog odjela banke, a nakon toga uslijedilo je vrlo zanimljivo interaktivno predavanje o banci, proizvodima banke s posebnim naglaskom na sve oblike štednje, tekući račun, debitne kartice, Internet/mobilno bankarstvo, investicijsko bankarstvo i ulaganje u mirovinsku štednju (treći mirovinski stup).

Izvanučioničkom nastavom povezana je teorija s praktičnim dijelom, a učenicima prikazana stvarna kretanja u bankarstvu i zakonitosti koje u njima postoje.

                                                                                                                                       Danijela Puhanić, prof.   

 

   

 


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice