2019-10-30 17:59:57

Našoj školi dodijeljena je Europska oznaka kvalitete za izvrsnost u radu na eTwinning projektu "Once Upon a Time, the West".

Dana 30 listopada 2019. Adrijani Rajić, profesorici engleskoga i njemačkoga jezika dodijeljena je Europska oznaka kvalitete za izvrsnost u radu na eTwinning projektu "Once Upon a Time, the West". 

Ova oznaka znak je kako je rad Adrijane Rajić, profesorice mentorice, i njezinih učenica Andree Fehir, Nikol Perković, Nikoline Peršić, Ide Raich, Nore Slivar i Tamare Sajda prepoznat na najvišoj europskoj razini, nakon što je 25. rujna nagrađen Nacionalnom oznakom kvalitete. Koliko je ova vrsta rada poticajna govori činjenica kako su iste učenice uključene u rad na novim projektima, a pridružuju im se i novozainteresirani učenici.

Radeći na ovom projektu učenice su istraživale povijest američkog zapada te kako je uopće došlo do razvoja filmskog žanra vesterna. Osim toga, proučavale su karakteristike zadanih filmova, proces snimanja, glavne likove i njihove priče te su ih smjestile u sadašnje vrijeme. 

Dobiveni certifikat može biti dodan web stranici škole, dok će sam projekt biti objavljen u posebnom odjeljku Europskoga Portala na stranici www.etwinning.net.

Adrijana Rajić, prof. mentor


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice