2022-04-01 15:50:29 Kuharska radionica na temu „Veganska prehrana uz primjenu Zero Waste koncepta". U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama u okviru projekta RCK VirtuOS, strukovni nastavnici kuharstva Miroslav Balažić i Marija Bošnjak održali su kuharsku radionicu na temu „Veganska prehrana uz primjenu Zero Waste koncepta". Uz izvrsne predavače na radionici su sudjelovali učenici 2. razreda kuhara sa svojim stručnim učiteljima Anom Mirković, Stanislavom Vinkovićem, Jerkom Amidžićem i Silvijom Nekić. Na radionici su uspješno prigotovljena sljedeća jela: Salata od leće i ječma Namaz od bijelog graha na prhkoj podlozi od integralnog brašna, perlice od mladih listova žita Carpaccio od cikle, tofu, mrežica od tapioke Ragu od gljiva i sojini medaljoni, čips od tapioke Veganska sarma, pjenasta krema od butternut tikve Odrezak od slanutka i sojinih pahuljica, karamelizirani poriluk, krema od čičoke, umak od limuna Sorbet od malina i cvijeta lipe Veganska meringue, ganache, crumble, sorbet od malina i cvijeta lipe Sirova Torta od bobičastog voća i orašastih plodova Čestitke svim sudionicima na iskazanoj kreativnosti! Ana Mirković, str. učitelj |
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice |