preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 > Naslovnica
Vijesti

Smotra učeničkih zadruga Osječko-baranjske županije

Autor: Danijela Puhanić, 6. 5. 2024.

Srednja škola Donji Miholjac bila je 3. svibnja 2024. domaćin Smotre učeničkih zadruga Osječko-baranjske županije. Zbog vremenskih uvjeta, smotra i proljetni sajam održani su u holu škole. Predstavila se 21 učenička zadruga od ukupno 61 učeničke zadruge koje djeluju na području županije. Smotru su otvorili gradonačelnik Goran Aladić i ravnatelj Nenad Perić. Voditelji programa bili su učenici škole domaćina, a u glazbenom dijelu Tamburaški sastav Srednje škole Donji Miholjac.

Našu Učeničku zadrugu ISIDORA predstavili su učenici Danijel Filipović, Denis Borovička i mentorica Dragana Bogojević, prof. Predstavili smo se radovima svih sekcija, a u natjecateljskom dijelu smotre radom Šareni okvir. Proizvod je nastao upotrebom recikliranih i prirodnih materijala, ima uporabnu vrijednost i izazvao je veliko zanimanje posjetitelja i članova ostalih učeničkih zadruga. Izradili su ga učenici Građevinske sekcije Denis Borovička, Mateo Sabljak i Danijel Filipović uz mentorstvo voditeljice sekcije Dragane Bogojević, prof. i Dinka Kaselja, stručnog učitelja.

Odlukom povjerenstva, pobijedila je Učenička zadruga „Čuvarkuća” OŠ Ante Starčevića Viljevo, drugo mjesto osvojili su domaćini - Učenička zadruga „Celestina”, dok su se na treće plasirali učenici i njihovi nastavnici iz Centra za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark” Osijek. Sve tri učeničke zadruge sudjelovat će na 36. državnoj smotri Učeničkih zadruga Republike Hrvatske koja će biti održana krajem rujna u Poreču.

Tijekom smotre održan je i sastanka voditelja svih učeničkih zdruga na kojem su dobivene informacije o daljnjem radu tijekom ove školske godine.

                                                                            Danijela Puhanić, prof.

 
DokumentiTražilica
Školski godišnjak
Termini informacija
Promocija zanimanja
Erasmus+
Školski digitalni list

     TheLibar

 

 

 

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Korisni linkovi
Kalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju