preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 > Naslovnica
Vijesti

Diseminacijske aktivnosti projekta Sound (STEM) all around

Autor: Nikolina Pavlović, 10. 1. 2021.

Kratki osvrt na početne aktivosti te dismenaciju projekta.

Tijekom rujna i listopada učenici prvih, drugih i trećih razreda obaviješteni su o početku projekta. Razrednici te profesori uključeni u projekt u online okruženju i na nastavi uživo podijelili su učenicima osnovne informacije te ih uputili kome se javiti. Također su pokrenute Facebook stranica te napravljen Instagram profil, a priprema se i mrežna stranica. Upute za učenike objavljene su i na mrežnim stranicama škole.

https://erasmusplus-ssik.eu/2020/10/22/pet-ka229-projekata-skolske-2020-2021-godine/

Facebook stranica

Instagram profil

Youtube kanal

Obavijest o projektu podijeljena je i na platformi Yammer s cijelim nastavničkim vijećem.

Održan je prvi susret svih partnera putem eTwinning platforme na Twinspaceu projekta (2. listopada 2020.). Tom su prigodom dogovorene aktivnosti prilagođene pandemijskim okolnostima jer sve škole u zemljama partnerima rade u otežanim uvjetima. Dogovorena je daljnja komunikacija putem elektroničke pošte, poticanje učenika za rad na projektima u skladu s mogućnostima svake škole, razgovaralo se o mogućnosti produljenja projekta, a prvi je sastanak partnera odgođen za svibanj s čime se Agencija za mobilnost složila. Razmatrali su se i opći kriteriji za učenike za sudjelovanje u projektu - godišta (14-17 godina jer kasnije neće moći sudjelovati u mobilnostima).
Za prvu aktivnost svaka će škola pripremiti i na Twinspace projekta poslati minimalni dvominutni video s učenicima koji se predstavljaju zašto im je zvuk važan i ako je moguće, svirajući instrument.

Nekoliko dana poslije, 8. listopada, održan je i prvi virtualni susret svih profesora naše škole koji sudjeluju na projektu. Dogovoreno je da se neće raspisivati natječaj za sudjelovanje na projektu nego samo za mobilnosti, a da će prvenstvo imati učenici koji su aktivno sudjelovali na projektnim aktivnostima.

U međuvremenu, projekt je diseminira na mrežnim stranicama Radia Našice i TvNašice.com.

https://www.radionasice.hr/u-nasickoj-srednjoj-skoli-u-tijeku-pet-erasmus-projekata/

http://www.nasice.com/news/cetiri-nova-erasmus-projekta-u-srednjoj-skoli-isidora-krsnjavoga/

Na sjednici nastavničkog vijeća 22. studenoga sve aktivnosti na Erasmus+ KA229 projektima prikazali su Adrijana Rajić, prof., Mirjana Rajić, prof., Goran Hajnal, prof. i Nikolina Pavlović, prof.

Nikolina Pavlović, prof.
DokumentiTražilica
Termini informacija
Erasmus+
Školski digitalni list

     TheLibar

 

 

 

Online čitaonica

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Korisni linkovi
Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju