preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 > Naslovnica
Vijesti

Novi vizualni identitet Učeničke zadruge Isidora

Autor: Lidija Lovrić, 16. 2. 2024.

Naša UZ Isidora dobila je novi vizualni identitet. U okviru projekta „Redizajn UZ Isidora“ učenici 4. razreda ekonomske škole s profesoricom Lidijom Lovrić okupljeni u Sekciji Vježbenička tvrtka osmislili su logo, roll-up banner, izradili web stranicu, facebook stranicu zadruge i uredili pano u holu škole.  

Ova inicijativa rezultirala je potpunim osvježenjem vizualnog identiteta zadruge. Sekcija Vježbenička tvrtka, kojoj je jedan od zadataka promocija zadruge, preuzela je vođenje ovog projekta s ciljem unaprjeđenja prepoznatljivosti zadruge te modernizacije njezine prisutnosti kako u fizičkom, tako i u digitalnom prostoru.

Novi logo simbolizira suradnju učenika naše tri organizacijske cjeline: Industrije i obrta, Ekonomije, trgovine i ugostiteljstva i Gimnazije. Svoje aktivnosti provode u sekcijama koje objedinjuje zadruga u jednu cjelinu. Kućne boje su zelena, narančasta i smeđa što asocira na zelene livade, polja zlatnog žita i šume što je karakteristično za Slavoniju i okruženje u kojem se nalazi naša škola.

Roll-up  banner nije samo estetski privlačan već je i informativan te pruža pregled aktivnosti i postignuća zadruge. Svrha mu je predstavljanje zadruge na sajmovima i smotrama.

Nadalje, uređeni pano kao stalna postava dodatno je obogatio prostor školskog hola, pružajući detaljan uvid u rad zadruge te potičući interes učenika za njezin rad.

Najznačajnija promjena dogodila se digitalno, kroz izradu web stranice i facebook stranice zadruge. Ove stranice postale su ključno sredstvo komunikacije s javnošću, pružajući informacije o proizvodima, uslugama, aktivnostima te mogućnostima suradnje sa zadrugom. Dodatno, web stranice olakšavaju pristup informacijama o radu zadruge, što pomaže u širenju svijesti o njenom postojanju i važnosti za školu.

Ovaj projekt redizajna nije samo poboljšao vizualni identitet zadruge, već je i demonstrirao snagu suradnje, kreativnosti i angažmana svih sekcija zadruge. Sekcija Vježbeničke tvrtke Učeničke zadruge Isidora nastavit će s radom na promociji i unaprjeđenju zadruge, uz nadu da će inspirirati druge učenike na slične inovativne inicijative.

Lidija Lovrić, prof.

Poveznica na web stranicu: https://zadrugaisidora.wordpress.com/

Poveznica na facebook stranicu: 

 https://www.facebook.com/profile.php?id=61554150431485

 
Tražilica
Školski godišnjak
Termini informacija
Promocija zanimanja
Erasmus+
Školski digitalni list

     TheLibar

 

 

 

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Korisni linkovi
Kalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju