preskoči na sadržaj

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

 > Naslovnica
Vijesti

Dodijeljena Nacionalna oznaka kvalitete za eTwinning projekt So sind wir

Autor: Mirjana Rajić, 16. 9. 2020.

Međunarodni eTwinning projekt So sind wir Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice je  nagrađen Nacionalnom oznakom kvalitete.

Učenici 2. razreda jezične gimnazije su tijekom prošle školske godine sudjelovali u eTwinning projektu “So sind wir” pod mentorstvom profesorice Mirjane Rajić. Važno je istaknuti da su u projektu sudjelovali učenici, koji su početnici u učenju njemačkog jezika. Cilj projekta je bio razvijati jezične i digitalne kompetencije kod učenika. Sudjelovalo je šest zemalja: Poljska, Italija, Grčka, Turska, Litva i Hrvatska. Učenici iz šest zemalja su se upoznali, predstavili sebe, svoju školu, obitelj, hobije.  Razmijenili su informacije o temi slobodno vrijeme te naveli aktivnosti kojima se bave u slobodno vrijeme. Također su upoznali druge kulture i proširili svoj vokabular o navedenim temama. Također su izradom digitalnih čestitki obilježili blagdane Božić i Uskrs. Dobivali su zadatke koje su izvršavali u vremenskom okviru od dva tjedna. Pri izvršavanju različitih tipova zadataka su koristili nove digitalne alate: Padlet, Canva, Glogster. Također su izrađivali Qr kodove i zadavali jedni drugima interaktivne zadatke.  Učenici su izrađivali plakate, kolaže i prezentacije na njemačkom jeziku. Kroz aktivnosti koje su se provodile učenici su razvijali jezične kompetencije. Ovaj projekt je zasigurno motivirao učenike za učenje njemačkog jezika.

                                                          Mirjana Rajić, prof. savjetnik
Tražilica
Termini informacija
Erasmus+
Školski digitalni list

     TheLibar

 

 

 

Online čitaonica

E-DNEVNIK

  

E - DNEVNIK
Korisni linkovi
Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice / A. Cesarca 20, HR-31500 Našice / ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr / ured@ss-ikrsnjavoga-nasice.skole.hr
preskoči na navigaciju